Ensiapupäivystys

 


 

 

Toimitamme erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin kokenutta, koulutettua ja ammattitaitoista ensiapuhenkilöstöä asianmukaisella ensiapu- ja ensihoitovarustuksella.

Ensiapuhenkilökuntaamme kuuluu niin terveydenhuollon ammattilaisia, ensiapukouluttajia kuin tapahtumapäivystykseen erityiskoulutettuja muitakin osaajia.

Luotettava ensiapuryhmä on erinomainen tapa palvella asiakkaita ja myös muuta henkilökuntaa. Aktiivinen ensiapu kiertää ja näkyy tapahtumassa, mutta myös pitää ensiapupistettä toiminnassa.

Kun kaipaat ammatilaistasoista, osaavaa ja toimintakykyistä ensiapuryhmää, tilaa se meiltä. Tarvittaessa voimme toimittaa paikalle päivystämään myös ambulanssin.

COMBI-mahdollisuus

Pelkästään ensiaputoimiin keskittyvän ryhmän lisäksi kykenemme toimittamaan myös ns. Combi-moniosaajaryhmän. Combi-henkilöstö voi hoitaa yhtä aikaa esimerkiksi järjestyksenvalvojan ja ensiapuhenkilön tehtäviä, tai palomiehen ja ensiapuhenkilön tehtäviä.

Isoissa tapahtumissa Combi-vaihtoehto ei yleensä ole järkevä eikä käytännöllinen, mutta monissa pienemmissä tapahtumissa voi olla sekä edullisempaa että kätevämpää käyttää yhdistelmähenkilöstöä. JV/EA-combilla on pätevyys ja koulutus niin järjestyksenvalvontaan kuin ensiaputoimintaankin, jolloin hän voi hoitaa molemmat tehtävät samaan aikaan. Kysy lisää!

 

DefibrillaattoriDefibrillaattoriyhteistyökumppaninamme on Plusab Oy