Turvallisuuspalvelut ja ensiapu

 


 

 

Toimitamme osaavaa järjestyksenvalvontahenkilöstöä tapahtumiin ja tilaisuuksiin (yleisötilaisuus, yleinen kokous), sillä tapahtumaturvallisuus on erikoisosaamistamme.

Muihin kohteisiin voimme tarvittaessa järjestää järjestyksenvalvontahenkilöstöä yhteistyökumppaneittemme kautta. Tällaisia ovat mm. ravintolat, hotellit, leirintäalueet, yksityistilaisuudet, matkustaja-alukset, yliopistot ja ammattikorkeakoulut.

Olemme tunnettuja toimeksiantajien piirissä erikoisosaamisestamme, hyvästä ammattitaidostamme ja korkeatasoisesta, asiakasystävällisestä toiminnastamme.

Yksi iso tekijä korkean laatumme takana on tarkka ja osaava johtaminen. Johtamisjärjestelmämme on selkeä, tehokas, ja saa tiedon kulkemaan juuri sinne missä sitä tarvitaan. Jokainen tietää, mitä tehdä. Kun tilaat järjestyksenvalvojat SGL:ltä, saat varmasti vastinetta rahoillesi.

Teemme laadukasta tavanomaista valvontatyötä ja hoidamme hankalatkin tilanteet ja erityistehtävät luotettavasti. Erityisosaamisaluettamme ovat mm. hälytysryhmätehtävät sekä turvatarkastukset ja porttitoiminta, joihin olemme jatkokouluttaneet henkilökuntaamme laajasti.

Halutessasi voit tilata hyvätasoisen perusjärjestyksenvalvonnan sijasta tai lisäksi myös erityiskoulutettua tai valikoitua SGL++ -tason henkilöstöä, tai muutamia todella kovatasoisia SGL+++ -tason ammattilaisia.

Turvallisuuspäällikköpalveluitamme ja järjestyksenvalvonnan johtamispalveluitamme käyttävät monet tuhansien tai kymmenientuhansien asiakkaiden tapahtumat vuosittain. Referenssejä.