Turvallisuuspalvelut ja ensiapu

 


 

 

Toimitamme osaavaa järjestyksenvalvontahenkilöstöä kaikkiin niihin paikkoihin, joissa se vain lain mukaan on mahdollista.

Tavanomaisia järjestyksenvalvontakohteita ovat mm. erilaiset tapahtumat ja yleisötilaisuudet, ravintolat, hotellit, leirintäalueet, yksityistilaisuudet, matkustaja-alukset, yliopistot ja ammattikorkeakoulut.
Lisäksi ns. PoRa-järjestyksenvalvojia voidaan asettaa mm. apteekkeihin, sosiaali- ja terveydenhuollon toimipaikkoihin, Kelan toimistoihin, rautatie- ja linja-autoasemille, kauppakeskuksiin ja vastaanottokeskuksiin.

Olemme tunnettuja toimeksiantajien piirissä erikoisosaamisestamme, hyvästä ammattitaidostamme ja korkeatasoisesta, asiakasystävällisestä toiminnastamme.

Yksi iso tekijä korkean laatumme takana on tarkka ja osaava johtaminen. Johtamisjärjestelmämme on selkeä, tehokas, ja saa tiedon kulkemaan juuri sinne missä sitä tarvitaan. Jokainen tietää, mitä tehdä. Kun tilaat järjestyksenvalvojat SGL:ltä, saat varmasti vastinetta rahoillesi.

Teemme laadukasta tavanomaista valvontatyötä ja hoidamme hankalatkin tilanteet ja erityistehtävät luotettavasti. Erityisosaamisaluettamme ovat mm. hälytysryhmätehtävät sekä turvatarkastukset ja porttitoiminta, joihin olemme jatkokouluttaneet henkilökuntaamme laajasti.

Halutessasi voit tilata hyvätasoisen perusjärjestyksenvalvonnan sijasta tai lisäksi myös erityiskoulutettua tai valikoitua SGL++ -tason henkilöstöä, tai muutamia todella kovatasoisia SGL+++ -tason ammattilaisia.

Esimerkiksi vuosina 2011-2014 toimitimme turvahenkilöstöä yhteensä yli 1000 paikkaan tai tapahtumaan, ja pelkästään vuonna 2012 noin 300 paikkaan tai tapahtumaan. Turvallisuuspäällikköpalveluitamme ja järjestyksenvalvonnan johtamispalveluitamme käyttävät monet tuhansien tai kymmenientuhansien asiakkaiden tapahtumat vuosittain. Referenssejä.
SGL oli mm. vuoden 2011 The Culture Tall Ships' Regatta -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

 

Voit liittyä palvelutiedotelistallemme vasemmalla alinna olevasta linkistä, jolloin saat sähköpostiisi ajoittain tiedotteita mm. turvapalveluistamme, pelastussuunnittelusta ja/tai koulutuksistamme.