Turvallisuuspalvelut ja ensiapu

 


 

 

SGL on erikoistunut erilaisten tapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuteen.
Sitä olemme toteuttaneet menestyksekkäästi vuodesta 2000.

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Kysy, saat varmasti hyvän tarjouksen!

Yleisötilaisuuksia ovat erilaiset musiikkifestarit, urheilukilpailut, näytökset, messut, huvipuistot, elokuvateatterit, juhlatilaisuudet ja monet muut tapahtumat. Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa kaikesta. Projekti on iso ja vaativa, mietittävää on paljon.Me voimme keventää taakkaasi ja huolehtia joko koko turvallisuudesta, tai haluamastasi osasta.

Tapahtumaturvallisuus koostuu pääpiirteissään näistä palasista:
- turvallisuusjohtaminen ja -suunnittelu (turvallisuuspäällikkö, pelastus- ja turvasuunnitelma, kuluttajaturvasuunnitelma, EA-suunnitelma, liikenteenohjaussuunnitelma yms)
- järjestyksenvalvonta (järjestäjä määrittää montako järjestyksenvalvojaa tarvitaan ja mihin, jotta tapahtuma sujuu jouhevasti)
- ensiapupalvelut (kiertävät EA-päivystäjät tai kiinteä EA-piste)
- liikenteenohjaajat ja pysäköinninohjaajat
- vartiointi (rakennusvaihe, yöaika yms jolloin ei ole asiakkaita; saatavissa yhteistyökumppaneiltamme)
- paloturvallisuus (alkusammuttajat ja sammuttimet)
- työturvallisuus (osaavat rakentajat, ea-valmius, tapaturmien ehkäisy)
- vesipelastusturvallisuus (jos ollaan veden äärellä)

Kaikki nämä saat tapahtuman tarpeiden mukaisena kokonaispakettina meiltä.

Tilatessasi turvallisuusjohdon ja/tai järjestyksenvalvojat SGL:ltä yleisötilaisuuteen voit olla varma, että saat ammattilaisia, jotka osaavat toimia niissä tilanteen vaatimalla tavalla ja ottamalla huomioon tarvittavat lait ja asetukset.

Pystymme huolehtimaan lisäksi artistien ja esiintyjien/pelaajien suojaamisesta, pääsykontrollista ja erityisesti alkoholianniskelua sisältävissä tilaisuuksissa yleisistä järjestyshäiriöistä, tarvittaessa käyttäen koulutettua hälytysryhmää. Yhtä lailla myös tilaisuuden tavanomaiset valvontatehtävät onnistuvat kauttamme erinomaisesti.

 

Referenssejä

 

Nykypäivän epävakaassa maailmassa ja uusien uhkakuvien keskellä hyvin hoidettu turvallisuus on merkittävä etu, joka saa asiakkaat luottamaan tapahtumanjärjestäjään ja tulemaan takaisin myös ensi kerralla.