Turvallisuuspalvelut ja ensiapu

 


 

 

Osaava turvallisuuspäällikkö on usein ensiarvoisen tärkeä osa kokonaisuutta, ja keventää huomattavasti sinun - tilaajan - taakkaa.

Meiltä saat turvallisuusjohtamisen, turvallisuussuunnittelun ja halutessasi myös viranomaisyhteistyön kokeneiden ja ammattitaitoisten turvallisuuspäälliköiden toteuttamana.

Olipa kyse yksittäisen tapahtuman turvallisuudesta tai laajemmin yrityksen tai organisaation turvallisuuden suunnittelemisesta ja johtamisesta, me autamme.

 

YRITYKSEN ja ORGANISAATION TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖPALVELU

Monessa yrityksessä osa turvallisuusasioista ulkoistetaan, sillä työtä ei toisaalta riitä kokoaikaisuuteen saakka, eikä se toisaalta ole kenenkään muuta johtamista tekevän omaa ydinosaamisaluetta. Työsuojeluvastuuta ei tietenkään voi ulkoistaa, mutta monilta muilta osin turvallisuuden miettimisen ja kehittämisen voi. Meille.

 

YLEISÖTILAISUUKSIEN TURVALLISUUSJOHTAMINEN

Yleisötilaisuudet ovat tyypillisesti kertaluontoisia tai harvoin toistuvia, joten niiden suunnittelu ja toteutus on tehtävä joka kerta erikseen alusta loppuun saakka. Ja tässä voimme olla järjestäjälle avuksi, toteuttaen tarvittaessa myös tapahtuman pelastus- tai turvallisuussuunnitelman ja hoitaen halutessanne tapahtuman turvallisuusjohtamisen.

Ammattitaitoiset turvallisuuspäällikkömme luotsaavat tapahtumasi turvallisesti loppuun asti. Turvallisuusjohtamisjärjestelmämme tuo lisäarvoa ja selkeyttä toimintaan ja vapauttaa tapahtuman järjestäjän kiinnittämään huomionsa turvallisuuden sijasta muihin tärkeisiin asioihin.

Kymmenien johdettujen suurtapahtumien kokemuksen vuoksi voit luottaa meihin. Referenssejä