SGL Turvapalvelut

 


 

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAKURSSILLA on KAKSI vaihtoehtoista maksutapaa.

A) Normaalisti rahalla 185 euroa eräpäivään tai kurssin alkuun mennessä (kumpi päivämäärä on ensin), lasku tulee kotiin

B) Kurssin hinta voidaan pidättää palkastasi kesän 2019 keikkatyössä Pori Jazz -tapahtumassa.


Lisäksi kohdassa A on myös mahdollista että maksaja on joku muu kuin kurssilainen itse, esim. työnantajasi tai seurasi.

 

B: Taustatietoa jos haluat että kurssin hinta pidätetään palkastasi

Kurssin hinta pidätetään kokonaan palkastasi kun teet samalla työsopimuksen, jossa sitoudut työskentelemään Pori Jazz -tapahtumassa. Sinun muiksi kuluiksesi jäävät vain poliisin järjestyksenvalvojahyväksynnästä perimät kulut (n.45 euroa + 2 passikuvaa).

Palkasta pidättäminen toimii seuraavasti:

1) Valitset kurssille ilmoittautuessasi maksutavaksi "Pidätetään palkasta", eikä "Normaali hinta".

2) Saat ennen kurssia itsellesi työsopimuslomakkeen sähköpostilla. Lue se läpi ja täytä, sekä palauta ensimmäisenä kurssipäivänä. Saat kurssin aikana kopion siitä takaisin itsellesi allekirjoitettuna. Voit myös täyttää työsopimuksen ensimmäisen kurssipäivän aikana, koulutuspaikassa on lomakkeita valmiiksi.

3) Työ, johon sitoudut, on Pori Jazz -tapahtuman järjestyksenvalvonta. Sitoudut työskentelyyn vähintään 3-4 päivän ajaksi ajalla 18-21.7.2019 työvuorolistojen mukaisesti, eli nämä päivät voivat kulua kokonaan, aamusta iltaan. Todellinen tuntimäärä riippuu sijoituspaikasta ja tehtävästä, ja on jotakin 25-50 tunnin välillä. Kaikille pyritään järjestämään suunnilleen saman verran työtä.
Saat palkkaa tehdystä työstä 9 euroa/tunti + lomakorvaus 9 %, eli saman verran kuin mikä on SGL:n normaali palkka kaikille muillekin. Rahaa tulee siis ihan mukavasti.
Tuosta palkastasi (siis sinulle maksettavaksi tulevasta netto-osuudesta) pidätetään kurssin hinta, ja sekin huimalla alennuksella.

4) Lisäksi moneen muuhunkin tapahtumaan voit toki kurssin käytyäsi halutessasi osallistua normaalisti palkkatyönä (n. 100 tapahtumaa vuodessa on tarjolla), mutta JV-kurssin maksu pidätetään nimenomaan Pori Jazzin palkasta eikä sitä voi korvata muilla työkeikoilla.

SGL hoitaa kuljetukset muualla kuin Turussa oleviin kohteisiin ja järjestää myös majoituksen, joten Sinun ei tarvitse huolehtia kuin työnteosta ja sopivasta mustasta työasusta.

Huomaa, että jos koulutuksesi jostakin syystä jää kesken, sovittu työ jää tekemättä mistä tahansa syystä tai poliisi ei esim. rikostaustasi vuoksi myönnä Sinulle JV-hyväksyntää, tulee Sinun maksaa täysimääräinen kurssimaksu korotettuna jälkeenpäin SGL:lle, hinta on silloin vähintään 195 euroa + mahdolliset lisäkulumme. Joskus voimme tarjota tilalle muuta työtä (majoitusvalvonta, liikenteenohjaus yms) mutta vain harvoin sitä on tarjolla ilman JV-lupaa. Ole siis huolellinen!
Jos sovittu työ tapahtumassa jää tekemättä SGL:stä johtuvasta syystä, sovitaan erikseen pidätetäänkö alennettu kurssihinta muun työn palkasta vai maksatko sen rahana.

Palaa takaisin alkaviin koulutuksiin

Ilmoittaudu järjestyksenvalvojan peruskurssille