Ilmoittaudu!

 


 

 

ILMOITTAUTUMISTAVAT

Voit ilmoittautua koulutukseen vasemmalla olevista linkeistä. Täytä lomake huolellisesti.

Ilmoittautua voi myös käymällä toimistollamme (avoinna vaihtelevasti)
tai sähköpostilla osoitteeseen koulutus (ät) sgl-jv.com
sekä tarvittaessa puhelimitse koulutuspäällikölle puh. 050 594 0803, jolta voit myös saada lisätietoja.
Pääsääntöisesti ilmoittaudu lomakkeella tai sähköpostilla.

Toimistomme lähettää sinulle vahvistuksen, koulutusinfoa ja muuta lisätietoa ennen koulutuksen alkua.

ILMOITTAUTUMISAIKA, MAKSUT JA PERUUTUKSET

Huomaa, että kaikkiin koulutuksiin tulee ilmoittautua viikkoa ennen niiden alkamista, tai viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä (jos mainittu).
Ilmoittautumiset sen jälkeen ovat mahdollisia, jos koulutus on toteutumassa ja sillä on tilaa. Ilmoittautumista ei kuitenkaan voi perua, jos se on tehty ilmoittautumisajan jälkeen!

Koulutusta ei pidetä, jos siihen ilmoittautuu vähimmäismäärän alittava määrä henkilöitä. Tällöin mahdollinen maksettu kurssimaksu palautetaan.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä ilmoittautumisaikana (viikkoa ennen koulutuksen alkamista, jos viimeistä ilmoittautumispäivää ei ole erikseen mainittu).
Myöhästyneestä peruutuksesta veloitamme 50-100% kurssin hinnasta, joka on tosin mahdollista käyttää muun vastaavan kurssin maksuun, jos sen käy myöhemmin.
Peruuttamatta jääneestä koulutuksesta veloitamme koko kurssimaksun.

Kaikki koulutukset tulee maksaa ennen niiden alkamista, ellei muuta ole sovittu. Lasku koulutuksesta lähetetään joko postitse tai sähköpostilla ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Jokainen osallistuu koulutuksiin omalla vastuulla. Voimankäytön koulutuksiin osallistuville suosittelemme vapaaehtoista tapaturmavakuutusta.

PAIKKA
Kaikki yleiset koulutukset pidetään Turun seudulla, ellei muuta erikseen ole mainittu. Tarkka koulutuspaikka vaihtelee koulutuksittain.
Tavallisin osoite teoriakoulutuksille on Fiskarsinkatu 7, Turku

KURSSITIEDOTE-SÄHKÖPOSTILISTA
Jos haluat pysyä ajan tasalla tulossa olevista koulutuksistamme ja kursseistamme, voit liittyä tiedotepostituslistallemme vasemman sivun valikosta tai tästä linkistä.