Koulutuspalvelut ja turvallisuussuunnittelu

 


 

 

Kaikki yleiset koulutukset pidetään Turun seudulla, ellei muuta erikseen ole mainittu. Tarkka koulutuspaikka vaihtelee koulutuksittain. Omalle ryhmälle tilatut suljetut koulutukset voidaan toteuttaa tilaajan tiloissa tai SGL:n toimitiloissa.

 

PALOTURVALLISUUS JA PELASTUSSUUNNITELMAT YRITYKSILLE

Lainsäädäntö edellyttää monilta paikoilta ja tapahtumilta pelastussuunnitelman laatimista. Monilla työpaikoilla sekään ei välttämättä riitä, vaan tarvitaan pidemmälle vietyjä turvallisuussuunnitelmia tai kriisinhallintaohjelmia riskien vähentämiseksi ja toiminnan ylläpitämiseksi myös poikkeustilanteissa.

Halutessanne laadimme kanssanne tarvittavan suunnitelman ja voimme hoitaa myös sen käyttöönottoon liittyvän henkilökunnan perehdytyksen.

PALOTURVAKOULUTUKSET
Viralliset alkusammutuskurssin, alkusammutuskurssien kurssinjohtajakoulutukset ja tulityökorttikurssit. Ks. kohdasta
"Turvakorttikoulutukset"

Muut paloturvakoulutukset, kuten poistumis- ja evakuointiharjoitukset, toteutamme tarpeidenne mukaisesti.

 

ITSEPUOLUSTUSKURSSIT

Kaikille ihmisille tarkoitetut yleiset itsepuolustuskurssit, joilla käsitellään mm. hyökkäyksen torjumista, irrottautumista otteista, vastahyökkäyksiä pakanemisen auttamiseksi, tilapäisvälineiden käyttämistä, turvallista kaatumista ja nopeaa ylösnousua, sekä hätävarjeluun liittyvää lainsäädäntöä eli mitä saa tai pitää tehdä, ja mitä ei. Ja tietenkin erittäin tärkeästä ympäristön havainnoinnin ja uhkien havaitsemisen taidosta.

Koulutus pohjautuu 30 vuoden kokemukseen kamppailulajeista ja 20 vuoden kokemukseen turvallisuusalasta. Tekniikat ovat yksinkertaisia, selkeitä ja helposti opittavissa. Lyhyellä 6-8 tunnin itsepuolustuskurssilla kenestäkään ei tietenkään tule voittamatonta superninjaa, mutta se lisää kyllä selvästi turvallisuuden tunnetta, sillä tieto siitä, että on joitakin keinoja käytettävissä, auttaa pitkälle. Älä ole uhri.

Seuraavan koulutuksen aikataulun näet Alkavat kurssit -sivultamme.

 

AMMATTIKOHTAINEN TURVALLISUUSKOULUTUS YKSITYISHENKILÖILLE

Olitpa sitten taksinkuljettaja, satamavalvoja, lipuntarkastaja, opettaja, turvatarkastaja, ravintolatyöntekijä tai virastomestari, voimme tuottaa juuri Sinun ammattiisi, oikeuksiisi ja työoloihisi sopivaa järjestyksen ja/tai turvallisuuden ylläpitämiseen tähtäävää koulutusta.

Silloin kun laki, asetus tai edes työnantaja edellyttää Sinun hoitavan kontrolliluontoisia tehtäviä, voi koulutus olla hyvinkin paikallaan - jo oman oikeusturvasi ja oman henkilökohtaisen koskemattomuutesi vuoksi. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää.